KENE TAG...

tag ni datangnye dari rose..
time kasih ye rose selalu tag syah...
syah benarnye tumpang gembire bab rose dah mengandung, syah ni bile lah...insyallah rezeki tu mungkin dtg p x tau bile...itu sume kuase tuhan...

NAMA-NAMA TIMANGAN ANDA:

akak (family aku)
aisyah (cikgu aku)
syah (member2 aku kat opis, sekolah, chat, blogger)
kak long (jiran2 aku)
yuyu (sepupu aku & family abah)
ayu (family mama di kelantan)
mama ateh (anak2 buah aku)

ANDA SEORANG YANG:

suke pikir itu ini...(x leh nak buang)...kadang smpi termimpi2...
suke membantu...selagi terdaye...
berusaha untuk membaiki diri lebih elok dari sebelumnye...
suke merajuk...ni ngan hubby lah...p senang dipujuk...
x suke nak mare2 org...klu dah mare x ingat dunia...

INSAN TERISTIMEWA? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA TERLALU ISTIMEWA DIMATA ANDA:

yang petame...mestilah hubby ku en. saufie...time kasih atas segalanye kerna sudi mengambil ku sebagai isterimu sungguh pun aku tahu aku bukannye insan yang sempurna dimatemu...tiap kali aku susah&senang kau ade disamping ku...

yang kedua...mama aku...die terlalu istimewa kerna melahirkan ku di dunia ini...semenjak arwah abah tiade die lah tempat kami adik beradik bergantung...kekuatannye membuatkan aku lebih yakin untuk terus hidup...

yang ktiga..arwah abah...die sebenarnye insan yg meyayangiku lebih dari adik2 lelaki yang lain...mugkin aku ni anak tunggal pompuan sorang...ape saje yg aku pinta sume die turuti...ape yang aku kecewa x dpt membalas jasenye yg selama ini membesarkan aku...al-fatihah...


LAGU KESUKAAN ANDA:


(1) RISALAH HATI..DEWA19
Hidupku tanpa cintamu
Bagai malam tanpa bintang
Cintaku tanpa sambutmu
Bagai panas tanpa hujan
Jiwaku berbisik lirih
Ku harus milikimu

Chorus:
Aku bisa membuatmu jatuh cinta kepadaku
Meski kau tak cinta... kepadaku
Beri sedikit waktu biar cinta datang
Karena telah terbiasa

...lagu ni time aku jual mahal lah ngan hubby...he...he...x terime katekan...hubby sms lirik ni...alah hai mcm kesian je time aku bace...aku pun mule lah langkah sekadar kwn2 je padahal aku nak kenen kan die ngan org lain...kenen2 last2 terkenen diri sendiri...he...he...org tua2 kate x kenal make x cinte...


(2) KETULUSAN HATI...ANUAR ZAIN
Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Cintaku hanya indah
Hanya bahagia untuk selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau biarkan kasihku

Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis
hanya tulusnya hati
mencintaimu tak mengenal ragu
keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

...lagu ni jadi tema time kami kawen...hubby pun selalu nyanyi lagu ni smpi lah skrg...

TIGA BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG ANDA:

mestilah beg duit...itu yg penting

tisu & sarung tangan...senang nak ke tandas x yah nak beli2...sarung tangan senang nak lap peluh hubby bab hubby ni kuat berpeluh...sekali kuar peluh mcm org baru pas mandi x berlap...

losyen...kadang pas mkn tgn still bau makanan...so suke pki losyen nak ilang bau...

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS DAN KENAPA?

semenjak hubby kat pulapes ni byk kali jgk ar aku nagis...nagis bende kecik je bab rindu...he..he...kadang tu hubby kat sane jatuh sakit...risau sngt lagi2 x dpt nak merawat die...tu je...

TAG 7 RAKAN ANDA:

aku nak tag sape? bleh ke org yg same:

DYLA (ibu inas)

MIEN (ummi alya)

RINA (mommy lily)

QUEENS (mummy ayra)

NANA (ibu damia)

EINA (mama aira)

AZIE (Firzie _Roses83)

...ni je lah kut...aku pun x de lah nak tag sape2 pun...bnyk kwn blog pun ibu2 dah...aku ni bile lah nak tukor status...hoo..hooo...ape pun sape yg dah bace tu sile2 kan lah ye...





KATE FIESYAH:

*ari ni hubby akan balik dari pangkor...so minggu ni persiapan penutupan kursus sesi 01/2009...syukur alhamdulilah...sume penderitaan aku selama 3 bln ini akan berakhir...bkn pe aku dah x larat nak angkut kain baju nak blk umah mama & umah mak mertua...dah mcm pelarian...tapi jgn ingat aku x suke duk umah mama & mak...







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sabtu, 11 Julai 2009

KENE TAG...

Dicatat oleh FIESYAH di 10:24 PG
tag ni datangnye dari rose..
time kasih ye rose selalu tag syah...
syah benarnye tumpang gembire bab rose dah mengandung, syah ni bile lah...insyallah rezeki tu mungkin dtg p x tau bile...itu sume kuase tuhan...

NAMA-NAMA TIMANGAN ANDA:

akak (family aku)
aisyah (cikgu aku)
syah (member2 aku kat opis, sekolah, chat, blogger)
kak long (jiran2 aku)
yuyu (sepupu aku & family abah)
ayu (family mama di kelantan)
mama ateh (anak2 buah aku)

ANDA SEORANG YANG:

suke pikir itu ini...(x leh nak buang)...kadang smpi termimpi2...
suke membantu...selagi terdaye...
berusaha untuk membaiki diri lebih elok dari sebelumnye...
suke merajuk...ni ngan hubby lah...p senang dipujuk...
x suke nak mare2 org...klu dah mare x ingat dunia...

INSAN TERISTIMEWA? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA TERLALU ISTIMEWA DIMATA ANDA:

yang petame...mestilah hubby ku en. saufie...time kasih atas segalanye kerna sudi mengambil ku sebagai isterimu sungguh pun aku tahu aku bukannye insan yang sempurna dimatemu...tiap kali aku susah&senang kau ade disamping ku...

yang kedua...mama aku...die terlalu istimewa kerna melahirkan ku di dunia ini...semenjak arwah abah tiade die lah tempat kami adik beradik bergantung...kekuatannye membuatkan aku lebih yakin untuk terus hidup...

yang ktiga..arwah abah...die sebenarnye insan yg meyayangiku lebih dari adik2 lelaki yang lain...mugkin aku ni anak tunggal pompuan sorang...ape saje yg aku pinta sume die turuti...ape yang aku kecewa x dpt membalas jasenye yg selama ini membesarkan aku...al-fatihah...


LAGU KESUKAAN ANDA:


(1) RISALAH HATI..DEWA19
Hidupku tanpa cintamu
Bagai malam tanpa bintang
Cintaku tanpa sambutmu
Bagai panas tanpa hujan
Jiwaku berbisik lirih
Ku harus milikimu

Chorus:
Aku bisa membuatmu jatuh cinta kepadaku
Meski kau tak cinta... kepadaku
Beri sedikit waktu biar cinta datang
Karena telah terbiasa

...lagu ni time aku jual mahal lah ngan hubby...he...he...x terime katekan...hubby sms lirik ni...alah hai mcm kesian je time aku bace...aku pun mule lah langkah sekadar kwn2 je padahal aku nak kenen kan die ngan org lain...kenen2 last2 terkenen diri sendiri...he...he...org tua2 kate x kenal make x cinte...


(2) KETULUSAN HATI...ANUAR ZAIN
Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Cintaku hanya indah
Hanya bahagia untuk selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau biarkan kasihku

Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis
hanya tulusnya hati
mencintaimu tak mengenal ragu
keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

...lagu ni jadi tema time kami kawen...hubby pun selalu nyanyi lagu ni smpi lah skrg...

TIGA BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG ANDA:

mestilah beg duit...itu yg penting

tisu & sarung tangan...senang nak ke tandas x yah nak beli2...sarung tangan senang nak lap peluh hubby bab hubby ni kuat berpeluh...sekali kuar peluh mcm org baru pas mandi x berlap...

losyen...kadang pas mkn tgn still bau makanan...so suke pki losyen nak ilang bau...

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS DAN KENAPA?

semenjak hubby kat pulapes ni byk kali jgk ar aku nagis...nagis bende kecik je bab rindu...he..he...kadang tu hubby kat sane jatuh sakit...risau sngt lagi2 x dpt nak merawat die...tu je...

TAG 7 RAKAN ANDA:

aku nak tag sape? bleh ke org yg same:

DYLA (ibu inas)

MIEN (ummi alya)

RINA (mommy lily)

QUEENS (mummy ayra)

NANA (ibu damia)

EINA (mama aira)

AZIE (Firzie _Roses83)

...ni je lah kut...aku pun x de lah nak tag sape2 pun...bnyk kwn blog pun ibu2 dah...aku ni bile lah nak tukor status...hoo..hooo...ape pun sape yg dah bace tu sile2 kan lah ye...





KATE FIESYAH:

*ari ni hubby akan balik dari pangkor...so minggu ni persiapan penutupan kursus sesi 01/2009...syukur alhamdulilah...sume penderitaan aku selama 3 bln ini akan berakhir...bkn pe aku dah x larat nak angkut kain baju nak blk umah mama & umah mak mertua...dah mcm pelarian...tapi jgn ingat aku x suke duk umah mama & mak...