SELAMAT PENGANTIN BARU

kompleks kejiranan, presint 9, jalan P9/c7, putrajaya...
sampai aku sesat ar nak g dewan ni...he...he...lame x pegi putrajaya menghadiri ape2 majlis...biasenye jln2 cari mkn...
weekend semalam 26 Julai 09 (Ahad) aku & hubby menghadiri majlis walimatulurus member aku satu jabatan si pengantin lelakinye (faiz) & ayahnye pulak satu pejabat ngan aku...x kan aku x pegi ye x...mase aku kawen dulu diorg satu family datang...
so tande terima kasih aku pade family ni dtg ar...p bukan itu aje...
sebab dah dijemput harus datang...


ini lah die raje sehari Mohd. Faiz & isterinye Fara Diana (maaf lah ye pangantin pompuan tutup mate lak, nak snap sekali lagi pengantin cbuk dah)...
ucapan ku untuk mu wahai raje sehari
SELAMAT PENGANTIN BARU...SEMOGA PERKAHWINAN INI KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT...& DIKURNIAKAN ANAK YANG SOLEH & SOLEHAH...AMIN...






*dah kate kat putrajaya sebelum balik singgah lah alamanda, ingatkan nak tengok wayang skrip 7707...p fikir balik x mau lah takut terbawak2 di alam realiti...he..he...jln2 cuci mate je...dah lah tengah sale...klu x ingat dua2 kete nak mati rotex mau shopping sakan...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 27 Julai 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU

Dicatat oleh FIESYAH di 11:08 PG
kompleks kejiranan, presint 9, jalan P9/c7, putrajaya...
sampai aku sesat ar nak g dewan ni...he...he...lame x pegi putrajaya menghadiri ape2 majlis...biasenye jln2 cari mkn...
weekend semalam 26 Julai 09 (Ahad) aku & hubby menghadiri majlis walimatulurus member aku satu jabatan si pengantin lelakinye (faiz) & ayahnye pulak satu pejabat ngan aku...x kan aku x pegi ye x...mase aku kawen dulu diorg satu family datang...
so tande terima kasih aku pade family ni dtg ar...p bukan itu aje...
sebab dah dijemput harus datang...


ini lah die raje sehari Mohd. Faiz & isterinye Fara Diana (maaf lah ye pangantin pompuan tutup mate lak, nak snap sekali lagi pengantin cbuk dah)...
ucapan ku untuk mu wahai raje sehari
SELAMAT PENGANTIN BARU...SEMOGA PERKAHWINAN INI KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT...& DIKURNIAKAN ANAK YANG SOLEH & SOLEHAH...AMIN...






*dah kate kat putrajaya sebelum balik singgah lah alamanda, ingatkan nak tengok wayang skrip 7707...p fikir balik x mau lah takut terbawak2 di alam realiti...he..he...jln2 cuci mate je...dah lah tengah sale...klu x ingat dua2 kete nak mati rotex mau shopping sakan...*