WEEKEND DATANG LAGI...

hello korang...selamat ari selase....
kemarin korang wat pe ar kat umah? aku mcm biase klu hubby blk...basuh baju...tau lah baru blk pangkor...mau 1 guni baju kotor...mesin basuh plak wat hal x leh nak spin...sabor je lah...
he..he..aku nak cite psl weekend tapi bkn weekend yg smlm p dulu punye
05 Julai 2009...
bleh lah ye...
rasenye aku x terlambat nak ucapkan selamat pengantin baru pade kwn hubby si hafiz (kojek) & pasangan...minta maaflah ye kojek! ateh (hubby) x dpt dtg bnyk urusan di PULAPES katenye..
ape yg buat aku terkejut time nak mkn...lauk pauknye mcm aku penah lihat! susun aturnye...p x layan...ialah umah kenduri yg wat katering biase lah ek...p yg aku perasan meje pengantin & latar tirai mcm penah nmpk...he..he..MARHABA CATERING & EVENT..same ngan time aku kawen dulu..memang berbaloi klu ambik katering ni...x sia2..

ni sebenarnye sape bapak pengantin!
giftnye lawa kan...cepat2 aku gantung kat kete...telur asin tu...
aku pun x lame kat ctu... nak menjamah kenduri member mama lak kat hulu langat bt 9...mkn2 selagi boleh...
kali ni aku g ngan mak cik belah abah...pas ni nak g tngk kakak iparnye yg baru bersalin kat are tasik permaisuri...comel gile anaknye...nanti aku tayang tag tu kemudian ek..
time nak gerak g tasik permaisuri...sepanjang jln tu bkn main byk g peniaga bk gerai buah bkn main murah...smpi kan mama terliur suh nye benti...
nak beli doyan...
aku x sanggup dah nak kuar... kekeyangan duk je lah dlm kete...
ialah drebar duk je lah dlm kete...ye x...he..he...
masuk kete pehhhh!!! bau doyan bkn main wangi g meyusuk lobang idung...p bile nak mkn apak pun x de...cian mama x puas mkn doyan...nanti kite beli lagi ek mama...




KATE FIESYAH:
mkn mlm pemudahcara ari tu aku de cite ngan member 1 opis (k.neb) ckp mama x puas mkn doyan...time nak blk tu leh lak die suh singgah beli doyan kat seky. 8 bangi beli doyan tuk mama... aku ingatkan k.neb main2...p betul2 belikan tuk mama...time kasih lah k.neb belikan doyan tuk mama...blk tu bkn main suke mama...bertalu2 suh ingatkan ckp time kasih pade k.neb!!! TERIMA KASIH K.NEB......


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 13 Julai 2009

WEEKEND DATANG LAGI...

Dicatat oleh FIESYAH di 8:54 PTG
hello korang...selamat ari selase....
kemarin korang wat pe ar kat umah? aku mcm biase klu hubby blk...basuh baju...tau lah baru blk pangkor...mau 1 guni baju kotor...mesin basuh plak wat hal x leh nak spin...sabor je lah...
he..he..aku nak cite psl weekend tapi bkn weekend yg smlm p dulu punye
05 Julai 2009...
bleh lah ye...
rasenye aku x terlambat nak ucapkan selamat pengantin baru pade kwn hubby si hafiz (kojek) & pasangan...minta maaflah ye kojek! ateh (hubby) x dpt dtg bnyk urusan di PULAPES katenye..
ape yg buat aku terkejut time nak mkn...lauk pauknye mcm aku penah lihat! susun aturnye...p x layan...ialah umah kenduri yg wat katering biase lah ek...p yg aku perasan meje pengantin & latar tirai mcm penah nmpk...he..he..MARHABA CATERING & EVENT..same ngan time aku kawen dulu..memang berbaloi klu ambik katering ni...x sia2..

ni sebenarnye sape bapak pengantin!
giftnye lawa kan...cepat2 aku gantung kat kete...telur asin tu...
aku pun x lame kat ctu... nak menjamah kenduri member mama lak kat hulu langat bt 9...mkn2 selagi boleh...
kali ni aku g ngan mak cik belah abah...pas ni nak g tngk kakak iparnye yg baru bersalin kat are tasik permaisuri...comel gile anaknye...nanti aku tayang tag tu kemudian ek..
time nak gerak g tasik permaisuri...sepanjang jln tu bkn main byk g peniaga bk gerai buah bkn main murah...smpi kan mama terliur suh nye benti...
nak beli doyan...
aku x sanggup dah nak kuar... kekeyangan duk je lah dlm kete...
ialah drebar duk je lah dlm kete...ye x...he..he...
masuk kete pehhhh!!! bau doyan bkn main wangi g meyusuk lobang idung...p bile nak mkn apak pun x de...cian mama x puas mkn doyan...nanti kite beli lagi ek mama...




KATE FIESYAH:
mkn mlm pemudahcara ari tu aku de cite ngan member 1 opis (k.neb) ckp mama x puas mkn doyan...time nak blk tu leh lak die suh singgah beli doyan kat seky. 8 bangi beli doyan tuk mama... aku ingatkan k.neb main2...p betul2 belikan tuk mama...time kasih lah k.neb belikan doyan tuk mama...blk tu bkn main suke mama...bertalu2 suh ingatkan ckp time kasih pade k.neb!!! TERIMA KASIH K.NEB......