CINTAN CINTUN - EN. SAUFIE...

aku tertarik ngan tag ni bile aku meyelongkar umah mama aira & ibu inas...teringat lak mase cintan cintu dulu....he...he....

Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya
satu tempat keje di 7 eleven, bangi

Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan
pendiam...tertarik tang kening yg lebat + bercantum..pak lawak..
hensem le..


Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda
jarang dating asyik jumpe kat tempat keje...ctu lah kut dating....he...he..
luah perasaan? dlm fon time gayut 2 or 3 pagi...

Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
bln 12/2004 - bln 05/2008...lame ke?

Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
skrg ni 1 tahun 1 bulan 6 hari

Kejutan yg pernah dia buat pada anda
bnyk! p yg x leh lupe wat suprise party time ari jadi ke- 20thn...

Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
mcm2..ape yg pasti kini..kami masih sabar menanti kedatangan org baru (cahaya mate)...

Bagaimana dia melayani karenah anak2?
anak x de g...p hubby suke bdk2 abis anak2 buah die nyakat...nmpk lah ciri2 serorg ayah...

Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda
masih lagi dlm belajar tuk menyesuaikan diri, begitu juge aku...ok saje...


KATE FIESYAH:
*keadaan ni x kan kite rase lagi, & kenangan ni yg akan jadi pengumbat rindu buat selamanya*..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ahad, 5 Julai 2009

CINTAN CINTUN - EN. SAUFIE...

Dicatat oleh FIESYAH di 11:40 PTG
aku tertarik ngan tag ni bile aku meyelongkar umah mama aira & ibu inas...teringat lak mase cintan cintu dulu....he...he....

Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya
satu tempat keje di 7 eleven, bangi

Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan
pendiam...tertarik tang kening yg lebat + bercantum..pak lawak..
hensem le..


Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda
jarang dating asyik jumpe kat tempat keje...ctu lah kut dating....he...he..
luah perasaan? dlm fon time gayut 2 or 3 pagi...

Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
bln 12/2004 - bln 05/2008...lame ke?

Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
skrg ni 1 tahun 1 bulan 6 hari

Kejutan yg pernah dia buat pada anda
bnyk! p yg x leh lupe wat suprise party time ari jadi ke- 20thn...

Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
mcm2..ape yg pasti kini..kami masih sabar menanti kedatangan org baru (cahaya mate)...

Bagaimana dia melayani karenah anak2?
anak x de g...p hubby suke bdk2 abis anak2 buah die nyakat...nmpk lah ciri2 serorg ayah...

Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda
masih lagi dlm belajar tuk menyesuaikan diri, begitu juge aku...ok saje...


KATE FIESYAH:
*keadaan ni x kan kite rase lagi, & kenangan ni yg akan jadi pengumbat rindu buat selamanya*..