KEPULANGAN MU KU NANTI...

Pulanglah Sayang
Kerna Cinta Masih
Bertahta Di Hati
Jangan Biar Aku Sendiri...

cewahhhhhhh!!!! bersajak lak aku pagi2 ni...hati ku gembire...gembire x terkate bile hubby dah blk...selame 3 bln ku ditinggalkan hubby berjuang menamatkan latihan di PULAPES...huh!!! lega rase...ade lah teman aku pas ni...nak beborak, nak gaduh, nak merajuk!!! he..he..

selame beberapa bln hubby kat sane bile blk je cni...hubby x tau nak wat pe...ialah selalu jadual padat je ngan aktiviti...so sabtu & ahad hubby wat lah aktiviti slepping day die...aku cian gak tngk hubby so biarlah die tido puas2...x cukup kat blk layan tido kat luar umah (pangkin)...smpi aku kejut utk tgk pelawanan bola antara Malaysia & MU pun x mau...katenye "lawan malam"...kejut jgk ar... aku kate " lawan mlm pe tu tgh LIVE dah 2 same...abg ayei ngah tngk tu"...terus bangun...


time ni hubby baru je smpi sempat gak aku curi2 ambik gambo padahal hubby dah terjerit suh angkut barang...he..he...





KATE FIESYAH:
*tahniah aku ucapkan pade Team Malaysia walaupun kalah ngan MU p ade gak mate jaringan utk Malaysia...x de lah rase malu ye x? *

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 20 Julai 2009

KEPULANGAN MU KU NANTI...

Dicatat oleh FIESYAH di 9:59 PG
Pulanglah Sayang
Kerna Cinta Masih
Bertahta Di Hati
Jangan Biar Aku Sendiri...

cewahhhhhhh!!!! bersajak lak aku pagi2 ni...hati ku gembire...gembire x terkate bile hubby dah blk...selame 3 bln ku ditinggalkan hubby berjuang menamatkan latihan di PULAPES...huh!!! lega rase...ade lah teman aku pas ni...nak beborak, nak gaduh, nak merajuk!!! he..he..

selame beberapa bln hubby kat sane bile blk je cni...hubby x tau nak wat pe...ialah selalu jadual padat je ngan aktiviti...so sabtu & ahad hubby wat lah aktiviti slepping day die...aku cian gak tngk hubby so biarlah die tido puas2...x cukup kat blk layan tido kat luar umah (pangkin)...smpi aku kejut utk tgk pelawanan bola antara Malaysia & MU pun x mau...katenye "lawan malam"...kejut jgk ar... aku kate " lawan mlm pe tu tgh LIVE dah 2 same...abg ayei ngah tngk tu"...terus bangun...


time ni hubby baru je smpi sempat gak aku curi2 ambik gambo padahal hubby dah terjerit suh angkut barang...he..he...





KATE FIESYAH:
*tahniah aku ucapkan pade Team Malaysia walaupun kalah ngan MU p ade gak mate jaringan utk Malaysia...x de lah rase malu ye x? *