AKU DEMAM

hari ni aku cuti, x sihat sangat2...rase kepala berpusing2...malam tadi langsung x leh tido batuk2 sampai x tahan terkencing2...he..he...mesti korang rase kelakar kan...tapi itulah realitinye...dalam pukul 4.00am aku baru makan ubat batuk...x sedar langsung...sampai hubby g keje aku rase macam mai2 je...sedar2 balik dalam pukul 8.30am itu pun hubby fon...
aku pun cepat2 ar nk inform kat budak opis nasib lah kak dalilah bagi sms...aku ingat nak masuk petang p berat je kepala ni...satu ari aku duk umah malas nak kuar...aku rase macam x mau gak nak ke klinik bab ubat lame banyak...
malam ni hubby de pertandingan kawad dkt PJ...die ajak aku last2 minit dan aku x tau langsung pasal pertandingan ni org awam bleh pegi...tahu2 pun dari mak & bapak...aiiii asal aku isteri sendiri x tau ni padahal duduk 1 umah...x pelah bukan rezeki aku nak g sane & mungkin aku tengah kecewa & demam gini macam malas terlampau dibuatnye...so tengah ari hubby balik tolong2 aku kemaskan umah(rimas kut tengok x berkemas) tapi aku hargai pertolongn hubby bukan senang nak minta tolong hubby kemaskan rumah...balik tu pun hubby bawakkan nasi ayam yg aku request... nak makan sup...ape pun...tq sayang tolong ayang kemaskan umah & bawakan sup tu...sedap nasi ayamnye...






*esok klu demam aku x kebah kene gak g klinik takut2 benda lain plak ye x?*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 31 Julai 2009

AKU DEMAM

Dicatat oleh FIESYAH di 9:57 PTG
hari ni aku cuti, x sihat sangat2...rase kepala berpusing2...malam tadi langsung x leh tido batuk2 sampai x tahan terkencing2...he..he...mesti korang rase kelakar kan...tapi itulah realitinye...dalam pukul 4.00am aku baru makan ubat batuk...x sedar langsung...sampai hubby g keje aku rase macam mai2 je...sedar2 balik dalam pukul 8.30am itu pun hubby fon...
aku pun cepat2 ar nk inform kat budak opis nasib lah kak dalilah bagi sms...aku ingat nak masuk petang p berat je kepala ni...satu ari aku duk umah malas nak kuar...aku rase macam x mau gak nak ke klinik bab ubat lame banyak...
malam ni hubby de pertandingan kawad dkt PJ...die ajak aku last2 minit dan aku x tau langsung pasal pertandingan ni org awam bleh pegi...tahu2 pun dari mak & bapak...aiiii asal aku isteri sendiri x tau ni padahal duduk 1 umah...x pelah bukan rezeki aku nak g sane & mungkin aku tengah kecewa & demam gini macam malas terlampau dibuatnye...so tengah ari hubby balik tolong2 aku kemaskan umah(rimas kut tengok x berkemas) tapi aku hargai pertolongn hubby bukan senang nak minta tolong hubby kemaskan rumah...balik tu pun hubby bawakkan nasi ayam yg aku request... nak makan sup...ape pun...tq sayang tolong ayang kemaskan umah & bawakan sup tu...sedap nasi ayamnye...






*esok klu demam aku x kebah kene gak g klinik takut2 benda lain plak ye x?*