BERSALIN DAH!!!!

Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang



skrg ni aku msk keje pkl 7.30am...sorang2 gak ar nak tunggu setengah jam yg lain msk..pagi ini salah seorg staff (husban) unit aku dtg membawe khabar gembire bile husbannye g tau yg wifenye kak Radziah dah selamat bersalin...
aku plak yg terlebih happy...tanye ar ckit2 pe khabar baby baru...ialah kalo ikutkan 20/08/09 ni awal seminggu lak...bagi aku ok lah kadang tu lmbt seminggu & cepat seminggu...kisahnye akak opis aku ni kene cezer bile smlm dah kuar darah so pegi hospital utk cek...tengok2 anaknye songsang & dah terbukak 3cm...
alhamdullilah, lahirnye baby girl pkl 5.00pm di hospital serdang...sepasang dah lah ye...





KATE FIESYAH:
*x sempat aku nak belajo pape ngan k.radziah ingat nak jadi penganti die..masuk ckit..hee..hee..ni x tau pape mcm ne ek!*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 14 Ogos 2009

BERSALIN DAH!!!!

Dicatat oleh FIESYAH di 11:17 PG
Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang



skrg ni aku msk keje pkl 7.30am...sorang2 gak ar nak tunggu setengah jam yg lain msk..pagi ini salah seorg staff (husban) unit aku dtg membawe khabar gembire bile husbannye g tau yg wifenye kak Radziah dah selamat bersalin...
aku plak yg terlebih happy...tanye ar ckit2 pe khabar baby baru...ialah kalo ikutkan 20/08/09 ni awal seminggu lak...bagi aku ok lah kadang tu lmbt seminggu & cepat seminggu...kisahnye akak opis aku ni kene cezer bile smlm dah kuar darah so pegi hospital utk cek...tengok2 anaknye songsang & dah terbukak 3cm...
alhamdullilah, lahirnye baby girl pkl 5.00pm di hospital serdang...sepasang dah lah ye...





KATE FIESYAH:
*x sempat aku nak belajo pape ngan k.radziah ingat nak jadi penganti die..masuk ckit..hee..hee..ni x tau pape mcm ne ek!*