OLE-OLE DARI LANGKAWI

Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdeka
an Malaysia
ke 52

Kempen Kibar Jalur Gemilang





jumaat mlm sabtu yg lepas...seronok betul weekend mama minggu tu ialah weekend ke langkawi...rombongan yg dianjurkan oleh kaum ibu-ibu taman kajang raye & taman koperatif tnb yg terdiri daripada kumpulan yasin wanita...mama pun x penah ke langkawi asyik kene pospon je tiap kali kalo nak pegi... kali ini rezeki mama baik...dari die nak tunggu anak nye bawak biarlah die ikut ngan kawan-kawan mungkin kali ni seronok ngan kawan-kawan ye x?

aku ini plak family day di morib terpikir2 lah ape ole-ole yg mama beli...he..he...aku pun lame dah x pegi ke sane akhir sekali mase family day yg dianjurkan oleh TNB Kajang tempat arwah abah keje & seingat aku mase tu darjah 5...tu pun mama x pegi bab x dpt cuti...tinggal lah mama & syawal mase tu baru 1 thn...

banyak sebenarnye mama beli tapi ini je yg sempat aku snap...antaranye:-


coklat...he..he..memang kesukaan aku...tq mama
hubby mama belikan baju adidas...fuhyoo!!! lawo sngt2 baju tu wat aku jeles je...wakkahhhah!!!!
& aku mama bagikan gelang lawo2...ni yg aku bekenan kalo ikut ati mau aku rembat sumenye...he..he...


yg lain biase2 je minyak gamat, tudung, kain batik, pinggan milamin...sempat gak ar mama ingat & belikan selai kain batik utk besannye (mak)...murah rezeki mama...aminn...



KATE FIESYAH:
*aku x smpat ar nak sembang lame2 ngan mama ade lah mamat tu fon hubby bab moto rosak (klu ye moto rosak), sabo je lah aku*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 13 Ogos 2009

OLE-OLE DARI LANGKAWI

Dicatat oleh FIESYAH di 7:53 PG
Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdeka
an Malaysia
ke 52

Kempen Kibar Jalur Gemilang





jumaat mlm sabtu yg lepas...seronok betul weekend mama minggu tu ialah weekend ke langkawi...rombongan yg dianjurkan oleh kaum ibu-ibu taman kajang raye & taman koperatif tnb yg terdiri daripada kumpulan yasin wanita...mama pun x penah ke langkawi asyik kene pospon je tiap kali kalo nak pegi... kali ini rezeki mama baik...dari die nak tunggu anak nye bawak biarlah die ikut ngan kawan-kawan mungkin kali ni seronok ngan kawan-kawan ye x?

aku ini plak family day di morib terpikir2 lah ape ole-ole yg mama beli...he..he...aku pun lame dah x pegi ke sane akhir sekali mase family day yg dianjurkan oleh TNB Kajang tempat arwah abah keje & seingat aku mase tu darjah 5...tu pun mama x pegi bab x dpt cuti...tinggal lah mama & syawal mase tu baru 1 thn...

banyak sebenarnye mama beli tapi ini je yg sempat aku snap...antaranye:-


coklat...he..he..memang kesukaan aku...tq mama
hubby mama belikan baju adidas...fuhyoo!!! lawo sngt2 baju tu wat aku jeles je...wakkahhhah!!!!
& aku mama bagikan gelang lawo2...ni yg aku bekenan kalo ikut ati mau aku rembat sumenye...he..he...


yg lain biase2 je minyak gamat, tudung, kain batik, pinggan milamin...sempat gak ar mama ingat & belikan selai kain batik utk besannye (mak)...murah rezeki mama...aminn...



KATE FIESYAH:
*aku x smpat ar nak sembang lame2 ngan mama ade lah mamat tu fon hubby bab moto rosak (klu ye moto rosak), sabo je lah aku*