FAMILY DAY, JPPEL

Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang







weekeend yg meyeronokkan bile unit aku mengadakan family day pade 08 hinnga 09 Ogos 2009 ( 2 hari 1 mlm) di Hotel Impian Morib, Banting...baru lah kali ini kami dapat berkumpul ramai2...ialah kat opis nak sembang & kumpul begini x sempat banyak kebenor kejenye...(ye lah tu..he..he..)...dpt lah bekenalan ngan family & pasangan diorg ni...ape pun kami enjoy....




KATE FIESYAH:
*nak balik tu hubby bawak ke jungra tempatnye kursus ari tu...eee....kalo aku x mau lah dtg & kursus ke jungra...dlm kebenor tempatnye...penghujung banting...mau tertengek hantu kat ctu...*



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 12 Ogos 2009

FAMILY DAY, JPPEL

Dicatat oleh FIESYAH di 2:51 PTG
Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang







weekeend yg meyeronokkan bile unit aku mengadakan family day pade 08 hinnga 09 Ogos 2009 ( 2 hari 1 mlm) di Hotel Impian Morib, Banting...baru lah kali ini kami dapat berkumpul ramai2...ialah kat opis nak sembang & kumpul begini x sempat banyak kebenor kejenye...(ye lah tu..he..he..)...dpt lah bekenalan ngan family & pasangan diorg ni...ape pun kami enjoy....




KATE FIESYAH:
*nak balik tu hubby bawak ke jungra tempatnye kursus ari tu...eee....kalo aku x mau lah dtg & kursus ke jungra...dlm kebenor tempatnye...penghujung banting...mau tertengek hantu kat ctu...*