KONVOKESYEN UKM & KEDAI BUNGA

Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Mal
aysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang




konvokesyen ke-37 UKM dah strat lah...12 ogos 2009 smpi lah 19 Ogos 2009...
skrg bos aku tengah cbuk kat DECTAR jadi penyambut tetamu...so opis aku skrg ni malap ckit bab ramai yg x de...budak2 students pun x ramai time2 tengah bersidang ni...
aku pun tahun ni x turun g kat tapak pesta konvo...ape lah de kat sane tengoklah mungkin esok nak turun kat Dewan Gemilang (DG) hari akhir pesta 18 Ogos 2009...insyallah kalo hubby x ot & x maleh...he..he..

so, unit aku pun x ketinggalan utk menambah2kan tabung kebajikan unit pentadbiran dengan menjual bunga...so weekend aku ari sabtu (15 ogos 2009) aku ngan k.neb sebagai wakil petame unit utk menjual bunga...
happiness sngt2 aku & k.neb ari petame tapi penatnye jangan ckp ar...aku ingat aku ni kuat g nak berdiri 7 jam...p pancit di tengah2 jln...mcm ne lah ni ek...dulu keje 7eleven pun smpi 24 jam ok je...skrg ni pancit...aku ni dah tua kut ke berat ku betambah2 jadinye...he...he...x leh jadi ni aku akan berusaha utk menurunkan berat ini..hooo..hooo...x pe puase kan nak dekat...ambil lah kesempatan ye x...

jom ikuti perjalanan kami menjual bunge...

inilah gerai kami...macam2 ada..

lawo kan...ini bunge chipmunk...RM35..

jambangan bunga ros & lili...RM40

dimate ku cantik...x de sape ke nak bagi aku bunge...he...he...

beer ni...RM80...

comelnyeeeeeeeee...ni lah beer paling mahal RM120...nak ni...

bunge coklat ferrero rocher...

ape yg pasti...

hyeeeeeee....saye upin bawah ni adik saye ipin...

betul3...kami skrg dah graduet...he..he...

RM10...

dah graduet kobar2nye lebih...budak2 ni punye sidang sesi ptg pkl 2pm...dtgnye pkl 10am...nak begambo katenye...layan sakan kitorg ngan budak2 ni...tahniah2..






KATE FIESYAH:
*hari ni sepatutnye jage lagi gerai bunge p x larat lah nasib ar de yg sanggup utk gantikannye...pagi2 lagi kaki aku dah cramp terlompat2 aku...aduiiii....*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 17 Ogos 2009

KONVOKESYEN UKM & KEDAI BUNGA

Dicatat oleh FIESYAH di 10:19 PG
Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Mal
aysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang




konvokesyen ke-37 UKM dah strat lah...12 ogos 2009 smpi lah 19 Ogos 2009...
skrg bos aku tengah cbuk kat DECTAR jadi penyambut tetamu...so opis aku skrg ni malap ckit bab ramai yg x de...budak2 students pun x ramai time2 tengah bersidang ni...
aku pun tahun ni x turun g kat tapak pesta konvo...ape lah de kat sane tengoklah mungkin esok nak turun kat Dewan Gemilang (DG) hari akhir pesta 18 Ogos 2009...insyallah kalo hubby x ot & x maleh...he..he..

so, unit aku pun x ketinggalan utk menambah2kan tabung kebajikan unit pentadbiran dengan menjual bunga...so weekend aku ari sabtu (15 ogos 2009) aku ngan k.neb sebagai wakil petame unit utk menjual bunga...
happiness sngt2 aku & k.neb ari petame tapi penatnye jangan ckp ar...aku ingat aku ni kuat g nak berdiri 7 jam...p pancit di tengah2 jln...mcm ne lah ni ek...dulu keje 7eleven pun smpi 24 jam ok je...skrg ni pancit...aku ni dah tua kut ke berat ku betambah2 jadinye...he...he...x leh jadi ni aku akan berusaha utk menurunkan berat ini..hooo..hooo...x pe puase kan nak dekat...ambil lah kesempatan ye x...

jom ikuti perjalanan kami menjual bunge...

inilah gerai kami...macam2 ada..

lawo kan...ini bunge chipmunk...RM35..

jambangan bunga ros & lili...RM40

dimate ku cantik...x de sape ke nak bagi aku bunge...he...he...

beer ni...RM80...

comelnyeeeeeeeee...ni lah beer paling mahal RM120...nak ni...

bunge coklat ferrero rocher...

ape yg pasti...

hyeeeeeee....saye upin bawah ni adik saye ipin...

betul3...kami skrg dah graduet...he..he...

RM10...

dah graduet kobar2nye lebih...budak2 ni punye sidang sesi ptg pkl 2pm...dtgnye pkl 10am...nak begambo katenye...layan sakan kitorg ngan budak2 ni...tahniah2..






KATE FIESYAH:
*hari ni sepatutnye jage lagi gerai bunge p x larat lah nasib ar de yg sanggup utk gantikannye...pagi2 lagi kaki aku dah cramp terlompat2 aku...aduiiii....*