KURMA

Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang





bile bulan pose je mesti kite ingat buah kurma kan...buah kurma ni jadi kebiasaan bagi rakyat kite time bln Ramadhan...time2 bln Ramadhan ni lah belambak2 org jual kurma...cube kalo bkn bln Ramadhan mane de org nak jual kurma sane sini...yg tinggal pun cume owner yg memang de kedai kurma...realiti tu kan x boleh disangkal lagi...
tahun ni plak wat petame kali aku & hubby pose duduk umah sendiri...tahun yg sudah duduk ngan family aku...x de lah aku nak pikir itu & ini...kali ni kene lah pikir mcm2 nak msk pe? kuih raye? langsir? cat umah?
rase kelakar plak time2 nak bukak pose & sahur...muke kite bedua je lah ye sayang....he..he...
abg pandang ayang...ayang pandang abg...pas tu dinding..he..he..

tahun ni syukur alhamdulilah bile hubby dpt bwk blk buah kurma...
KURMA YUSUF TAIYOOB...


sumbangan ikhlas DATO' HJ. MOHAMAD ROSLAN SAKIMAN


time kasih lah aku ucapkan pade Datuk Bandar Majlis Bandaraya Petaling Jaya...
semoga murah rezeki Datuk ye....AMIN...




KATE FIESYAH:
*cukup ar 1 kotak tu...aku & hubby je yg makan...memang sedap kurma yusuf taiyoob ni...ini pun tahun bile lah leh abis...org kate kurma ni penawar segala penyakit...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 25 Ogos 2009

KURMA

Dicatat oleh FIESYAH di 1:49 PTG
Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang





bile bulan pose je mesti kite ingat buah kurma kan...buah kurma ni jadi kebiasaan bagi rakyat kite time bln Ramadhan...time2 bln Ramadhan ni lah belambak2 org jual kurma...cube kalo bkn bln Ramadhan mane de org nak jual kurma sane sini...yg tinggal pun cume owner yg memang de kedai kurma...realiti tu kan x boleh disangkal lagi...
tahun ni plak wat petame kali aku & hubby pose duduk umah sendiri...tahun yg sudah duduk ngan family aku...x de lah aku nak pikir itu & ini...kali ni kene lah pikir mcm2 nak msk pe? kuih raye? langsir? cat umah?
rase kelakar plak time2 nak bukak pose & sahur...muke kite bedua je lah ye sayang....he..he...
abg pandang ayang...ayang pandang abg...pas tu dinding..he..he..

tahun ni syukur alhamdulilah bile hubby dpt bwk blk buah kurma...
KURMA YUSUF TAIYOOB...


sumbangan ikhlas DATO' HJ. MOHAMAD ROSLAN SAKIMAN


time kasih lah aku ucapkan pade Datuk Bandar Majlis Bandaraya Petaling Jaya...
semoga murah rezeki Datuk ye....AMIN...




KATE FIESYAH:
*cukup ar 1 kotak tu...aku & hubby je yg makan...memang sedap kurma yusuf taiyoob ni...ini pun tahun bile lah leh abis...org kate kurma ni penawar segala penyakit...*