SEKITAR PARTY BESDAY MAMA & AIMU

Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang




ha...ha...mcm ramai jemput ari jadi mama & adik aimu...tajuk maut punye padahal cume 5 org je...he..he...jadilah wat pe ramai2 sngt ni je lah family sebelah aku...
ari jadi diorg ni wat weekend lepas 16 ogos 2009 betul2 tarikh lahir mama ke-52 tahun & adik aimu benarnye ari selase 18 ogos 2009 so buatlah sekali...x pelah kan 2 ari awal...
x buat masak2 pun mama puase sunat ari tu sempena ari lahir die...so aku & hubby pun x delah nak beli makanan yg berat2 cume ala kadar je...alhamdulillah rezeki mama & adik aimu...tahun depan kalo de rezeki & umur panjang kite wat lah mkn2 kat luar...happines ckit ye x?
ha..ha..aku rase korang pun tau kan kek ape yg aku pilih utk mama & adik aimu...
ni lah die...


kek aiskrim ( coklat)...sedap kebenor...


sate hidangan kami ari tu...


1,...2,...3,...tiiiiiiiiiuuuuuuuuup...he..he...


yeahhh!!!!! semoga mama & adik aimu chat, ceria selalu....

oppppsss...nape aku wat tag ni...takut terliur plak korang...maaf ye...baru skrg de mase nak update blog...alahai bulan2 pose ni...dugaan...






KATE FIESYAH:
*plan asal sebenarnye nak buat doa selamat sempena bln ramadan & tahlil arwah abah tapi bajet lari ar ialah aku pun cbuk family day kat morib & mama g langkawi...bajet terlebih pakai ke ctu...he..he...insyallah doa selamat & tahlil arwah abah akan buat pade ari raye (rumah terbuke) @ bln 12 ni ...3 tahun dah abah tiade...al-fatihah...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 24 Ogos 2009

SEKITAR PARTY BESDAY MAMA & AIMU

Dicatat oleh FIESYAH di 5:42 PG
Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang




ha...ha...mcm ramai jemput ari jadi mama & adik aimu...tajuk maut punye padahal cume 5 org je...he..he...jadilah wat pe ramai2 sngt ni je lah family sebelah aku...
ari jadi diorg ni wat weekend lepas 16 ogos 2009 betul2 tarikh lahir mama ke-52 tahun & adik aimu benarnye ari selase 18 ogos 2009 so buatlah sekali...x pelah kan 2 ari awal...
x buat masak2 pun mama puase sunat ari tu sempena ari lahir die...so aku & hubby pun x delah nak beli makanan yg berat2 cume ala kadar je...alhamdulillah rezeki mama & adik aimu...tahun depan kalo de rezeki & umur panjang kite wat lah mkn2 kat luar...happines ckit ye x?
ha..ha..aku rase korang pun tau kan kek ape yg aku pilih utk mama & adik aimu...
ni lah die...


kek aiskrim ( coklat)...sedap kebenor...


sate hidangan kami ari tu...


1,...2,...3,...tiiiiiiiiiuuuuuuuuup...he..he...


yeahhh!!!!! semoga mama & adik aimu chat, ceria selalu....

oppppsss...nape aku wat tag ni...takut terliur plak korang...maaf ye...baru skrg de mase nak update blog...alahai bulan2 pose ni...dugaan...






KATE FIESYAH:
*plan asal sebenarnye nak buat doa selamat sempena bln ramadan & tahlil arwah abah tapi bajet lari ar ialah aku pun cbuk family day kat morib & mama g langkawi...bajet terlebih pakai ke ctu...he..he...insyallah doa selamat & tahlil arwah abah akan buat pade ari raye (rumah terbuke) @ bln 12 ni ...3 tahun dah abah tiade...al-fatihah...*