:- die datang -:

Ahad lepas (14 September, 2009)....
die dtg...
nak jadikan cite, ari ahad aku tido umah mak...dlm tido2 diulit mimpi tu...
ade lah org g salam....yg aku ni mai2 lagi, mate pun payah nak bukak...ingatkan mimpi...tapi lame2 suare budak lak kuar merengek...mcm kenal suara itu budak...kejut hubby, rupenye die dengar jugak org g salam & suara budak merengek...huhuuuu....

sekali bukak pintu...
ingat same ini budak?
yeaaahhhhhh!!!!
amer syah dtg...
budak yg penah aku cite dulu...anak jiran yg penah mak mertua aku jage...
kurus dah die sekarang...
amer syah sekarang duduk kat Melaka, time ni dtg mak & ayahnye ade temujanji ngan org...alang2 dah dtg ke Kajang singah lah umah mak mertua aku ni...tapi mak x de...mak mertua aku g Johor utk kekah Dani...sian mak kan x dpt jumpe amer syah...

sekarang ni pun amer syah payah dah nak ambik gambo, dah lasak sangat2...kalo tidak tu die lah budak yg suke begambo...tengah lasak nak wat mcm ne, ye x?
aku pun geram dah sgt same ini budak, saje nak snap gambo amer syah nak tunjuk kat mak...p ini yg dapat...lihatlah, akak tolong megacah die suh padang kamere ...emmmmmm...harammm....


lihatlah perbezaan amer syah dulu & sekarang...kurus sangat kan?


tengok lah siap menjerit g bile suruh begambo....dah pandai mare org!!!


tengok ar tu!!!! degil sungguh lah....

akhirnye....




KATE FIESYAH:
*kak ina (mak amer syah) kate, si amer syah ni jarang dah mkn nasi, lebih suke mkn roti...lagi2 skrg ni bkn main lasak ...sebab tu kurus...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 17 September 2009

:- die datang -:

Dicatat oleh FIESYAH di 5:51 PG
Ahad lepas (14 September, 2009)....
die dtg...
nak jadikan cite, ari ahad aku tido umah mak...dlm tido2 diulit mimpi tu...
ade lah org g salam....yg aku ni mai2 lagi, mate pun payah nak bukak...ingatkan mimpi...tapi lame2 suare budak lak kuar merengek...mcm kenal suara itu budak...kejut hubby, rupenye die dengar jugak org g salam & suara budak merengek...huhuuuu....

sekali bukak pintu...
ingat same ini budak?
yeaaahhhhhh!!!!
amer syah dtg...
budak yg penah aku cite dulu...anak jiran yg penah mak mertua aku jage...
kurus dah die sekarang...
amer syah sekarang duduk kat Melaka, time ni dtg mak & ayahnye ade temujanji ngan org...alang2 dah dtg ke Kajang singah lah umah mak mertua aku ni...tapi mak x de...mak mertua aku g Johor utk kekah Dani...sian mak kan x dpt jumpe amer syah...

sekarang ni pun amer syah payah dah nak ambik gambo, dah lasak sangat2...kalo tidak tu die lah budak yg suke begambo...tengah lasak nak wat mcm ne, ye x?
aku pun geram dah sgt same ini budak, saje nak snap gambo amer syah nak tunjuk kat mak...p ini yg dapat...lihatlah, akak tolong megacah die suh padang kamere ...emmmmmm...harammm....


lihatlah perbezaan amer syah dulu & sekarang...kurus sangat kan?


tengok lah siap menjerit g bile suruh begambo....dah pandai mare org!!!


tengok ar tu!!!! degil sungguh lah....

akhirnye....




KATE FIESYAH:
*kak ina (mak amer syah) kate, si amer syah ni jarang dah mkn nasi, lebih suke mkn roti...lagi2 skrg ni bkn main lasak ...sebab tu kurus...*