:- moto baru hubby -:

org sekarang cbuk tukar itu, tukar ini nak raye tapi hubby tukor beli moto....ishhhkkk...besor sungguh lah keinginannye ni...
he...he.... x delah benarnye moto ni dah 3 minggu kuar cume aku je x update kat blog ni...
jadi dari tergantung je cite nak beli moto...ni hah!...kuar dah pun...

sekarang ni save ar ckit semenjak pki moto kalo tidak tu, tiap2 ari kuar duit bayor tol dari Kajang ke Petaling Jaye...mau ditotel sume selame sebulan leh bayor bil api & air...


(aku pun dah lame x bawak moto semenjak tau bawak kete)





KATE FIESYAH:
*aku lah rempit sejati skrg ni..he..he..*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 10 September 2009

:- moto baru hubby -:

Dicatat oleh FIESYAH di 2:03 PTG
org sekarang cbuk tukar itu, tukar ini nak raye tapi hubby tukor beli moto....ishhhkkk...besor sungguh lah keinginannye ni...
he...he.... x delah benarnye moto ni dah 3 minggu kuar cume aku je x update kat blog ni...
jadi dari tergantung je cite nak beli moto...ni hah!...kuar dah pun...

sekarang ni save ar ckit semenjak pki moto kalo tidak tu, tiap2 ari kuar duit bayor tol dari Kajang ke Petaling Jaye...mau ditotel sume selame sebulan leh bayor bil api & air...


(aku pun dah lame x bawak moto semenjak tau bawak kete)





KATE FIESYAH:
*aku lah rempit sejati skrg ni..he..he..*