: raya petama (PART II) :

memandangkan org tua kami duduk 1 daerah & 1 pekan, sebelah petangnye kami dah balik umah mak & ayah hubby di sg.kantan...adilkan...
ikutkan nak tunggu adik arwah abah dari sendayan nak dtg tapi x dtg jugak, bapak hubby pulak dah call nak g kubur, so terpaksa lah kami blk ke sg. kantan...

banyak benarnye gambo nak letak p takut de plak kate kemaruk lak...he..he..
kami sampai je terus memohon ampun & maaf, dose-dose yg terkumpul harap dimaafkan....hu..huuu...cedihhh oooooo...


ingat kan dah bermaafan nak ke kubur tapi hujan, x jadi lah nak pegi...
duduk umah pelahap masakan mak, mak masak ketupat palas (feberet hubby), rendang daging, lomang, ayam masak merah...kiuh&muih...

ni lah sebahagian keluarge hubby....
nape muke aku x nampak...huuu..huuu..

dah ujan berenti, mak ajak g umah jiran sebelah, makan lah pulak laksa, panas-panas sedapnyeeeeeee.....alhamdulilah kenyang perut...

tibe mlm bapak ajak g umah kawan die kat area taman itu jugak, 1 jln dah dengan jln umah aku...he..he...mcm biaselah lauk pauk yg dihidangkan...






KATE FIESYAH:
*1 minggu ni aku mkn jelah, ari tu puase bkn main sok g dpt turun 4kg, sekarang x tau lah betambah2 lagi kut*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 28 September 2009

: raya petama (PART II) :

Dicatat oleh FIESYAH di 3:12 PTG
memandangkan org tua kami duduk 1 daerah & 1 pekan, sebelah petangnye kami dah balik umah mak & ayah hubby di sg.kantan...adilkan...
ikutkan nak tunggu adik arwah abah dari sendayan nak dtg tapi x dtg jugak, bapak hubby pulak dah call nak g kubur, so terpaksa lah kami blk ke sg. kantan...

banyak benarnye gambo nak letak p takut de plak kate kemaruk lak...he..he..
kami sampai je terus memohon ampun & maaf, dose-dose yg terkumpul harap dimaafkan....hu..huuu...cedihhh oooooo...


ingat kan dah bermaafan nak ke kubur tapi hujan, x jadi lah nak pegi...
duduk umah pelahap masakan mak, mak masak ketupat palas (feberet hubby), rendang daging, lomang, ayam masak merah...kiuh&muih...

ni lah sebahagian keluarge hubby....
nape muke aku x nampak...huuu..huuu..

dah ujan berenti, mak ajak g umah jiran sebelah, makan lah pulak laksa, panas-panas sedapnyeeeeeee.....alhamdulilah kenyang perut...

tibe mlm bapak ajak g umah kawan die kat area taman itu jugak, 1 jln dah dengan jln umah aku...he..he...mcm biaselah lauk pauk yg dihidangkan...






KATE FIESYAH:
*1 minggu ni aku mkn jelah, ari tu puase bkn main sok g dpt turun 4kg, sekarang x tau lah betambah2 lagi kut*