:- macam-macam hal :-


tiap kali nak simpan duit ade saje benda x kene...x leh senang betul lah tuannye ni nak pegang duit ckit, mulalah wat hal itu & ini..
dah mule kira bajet ngan hubby utk raye thn ni...tup2 lari lak bajet tu mengelosor ke lain...sabor je lah...

perkara petame yg pasti aku x tahan kat umah tu singki yg makin tersumbat & x leh nak wat ape dah, so terpaksa lah beli yg baru...hu!hu!...x pe singki tu gune utk kehidupan seharian...ye x?

settel satu bab!..

aleh2 nak cat umah timbul lak benda yg meyabarkan aku & hubby bln2 puase ni...ni lah die girlfriend laki aku sebuah ni...tibe2 lak time hubby bwk die g jalan2 tayar x leh gerak....haaaaaaa!!! nasib lah bkn aku yg bwk, kalo tidak x tau lah nak wat pe...mengelabah lebih de lah (base lah pompuan bwk kete je tau...lirik hubby tiap kali kete aku rosak..) sabor jelah...rosak brakedisc katenye...kene RM2++ wahhhhhh!!!! banyaknye...hu!hu!!!...


sabor2...
kene wat bajet baru...
bkn ape bln 9 ni rotex moto hubby & kete aku mati & bln 10 kete hubby plak...
ni kali kedua kami kene time raye rotex mati...wahhhkkkk!!! macam mane?
tahun ini raye ala kadar je lah kami berdua...x kemane pun hubby keje (stanby) tahun ini (budak baru) kene lah keje...baju raye pun x tempah & x g lagi shopping raye...huk!huk!!!...
cian sungguh lah aku ni...kan!!!!




KATE FIESYAH:
*hubby smpi berseloroh ngan aku*
hubby: tahun ini kite raye sakan
ayang: nape lak! shopping pun x lagi...
hubby: ialah seumur idup abag x penah beraye ngan singki baru...he..he...
ayang: he..he...sabor je lah...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 2 September 2009

:- macam-macam hal :-

Dicatat oleh FIESYAH di 3:54 PTG

tiap kali nak simpan duit ade saje benda x kene...x leh senang betul lah tuannye ni nak pegang duit ckit, mulalah wat hal itu & ini..
dah mule kira bajet ngan hubby utk raye thn ni...tup2 lari lak bajet tu mengelosor ke lain...sabor je lah...

perkara petame yg pasti aku x tahan kat umah tu singki yg makin tersumbat & x leh nak wat ape dah, so terpaksa lah beli yg baru...hu!hu!...x pe singki tu gune utk kehidupan seharian...ye x?

settel satu bab!..

aleh2 nak cat umah timbul lak benda yg meyabarkan aku & hubby bln2 puase ni...ni lah die girlfriend laki aku sebuah ni...tibe2 lak time hubby bwk die g jalan2 tayar x leh gerak....haaaaaaa!!! nasib lah bkn aku yg bwk, kalo tidak x tau lah nak wat pe...mengelabah lebih de lah (base lah pompuan bwk kete je tau...lirik hubby tiap kali kete aku rosak..) sabor jelah...rosak brakedisc katenye...kene RM2++ wahhhhhh!!!! banyaknye...hu!hu!!!...


sabor2...
kene wat bajet baru...
bkn ape bln 9 ni rotex moto hubby & kete aku mati & bln 10 kete hubby plak...
ni kali kedua kami kene time raye rotex mati...wahhhkkkk!!! macam mane?
tahun ini raye ala kadar je lah kami berdua...x kemane pun hubby keje (stanby) tahun ini (budak baru) kene lah keje...baju raye pun x tempah & x g lagi shopping raye...huk!huk!!!...
cian sungguh lah aku ni...kan!!!!




KATE FIESYAH:
*hubby smpi berseloroh ngan aku*
hubby: tahun ini kite raye sakan
ayang: nape lak! shopping pun x lagi...
hubby: ialah seumur idup abag x penah beraye ngan singki baru...he..he...
ayang: he..he...sabor je lah...