38 inci / 36 inci

( Ini lah seluar kesayangan Hubby)
Ni cite benar tiade yg benar selain benar2 belake....
Pagi sabtu (02 Mei 2009), kitorg de jemputan kenduri kat jln 6 tmn TKP
Hubby dr tigkt atas tejerit2........ayang!!!!!!!!!!! ayang!!!!!!!!!!!!!!! ayang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku pun tepikir (pe lah org tua ni) he! he! he!
Dengan nada tecungap2 (gembire) hubby kate "abg dah leh pki seluar ni, yes..yes.."
habis die keluar semua seluar yg dl (sblm kawin)....em..em..hebat btl penangan org kawin ni ek..x smpi 1 thn naik bdnnye mendadak..(aku pun same) he.,.he...
PSSTTT:-
*mcm ne ngan korang pas kawen naik x bdn mcm kitorg ke maintain je*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ahad, 3 Mei 2009

38 inci / 36 inci

Dicatat oleh FIESYAH di 9:20 PTG
( Ini lah seluar kesayangan Hubby)
Ni cite benar tiade yg benar selain benar2 belake....
Pagi sabtu (02 Mei 2009), kitorg de jemputan kenduri kat jln 6 tmn TKP
Hubby dr tigkt atas tejerit2........ayang!!!!!!!!!!! ayang!!!!!!!!!!!!!!! ayang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku pun tepikir (pe lah org tua ni) he! he! he!
Dengan nada tecungap2 (gembire) hubby kate "abg dah leh pki seluar ni, yes..yes.."
habis die keluar semua seluar yg dl (sblm kawin)....em..em..hebat btl penangan org kawin ni ek..x smpi 1 thn naik bdnnye mendadak..(aku pun same) he.,.he...
PSSTTT:-
*mcm ne ngan korang pas kawen naik x bdn mcm kitorg ke maintain je*