HARI NURSE SEDUNIA

t/hari td kat office, tv bk rancangan nona, katenye ari ni "HARI NURSE SEDUNIA"
ooooo....ye ke, aku pun mule lah tebayang time aku jd nurse dl sblm msk UKM ni...
aku ni jd nurse aid je kat hospital tu, mula2 ingat nak cari pengalaman & smbg bljr kat Nursing College (mase tu gak uplay keje gomen)...

pas setahun keje ctu dpt ar gomen (UKM), so bincang2 ngan hubby, die kate "pikir mase depan"...
bkn nurse ni x de mase dpn p korang tau kan kejenye mcm ne, pg, ptg, mlm...kdg2 time kite off di panggil utk cover...& mungkin mase tu jgk jodoh ku dah smpi...so bentilah kat ctu...

ctu tu kat mane...kin de yg dah tau bg org kajang...HOSPITAL KAJANG PLAZA MEDICAL CENTRE...seronok keje ctu, mcm2 perangai org, 1 cite yg x kan aku lupe...benda ni biaselah p aku kecewa sngt bile bkn kesalahanku dimarahi patient....tensionnnnnnnnnnn terus nangis...smpi skrg aku ingat g muke patient tu...naik menyampah lak tiap kali die dtg...aku lari je klu time tu aku cover kaunter....(teruk gak aku ni kan)

smpi je umah aku ingat sesuatu, abis almari aku selongkar, baju berselerak...tibe2 aku jmp tu...bj time jd nurse...ikutkan kene antar p yg ni terlepas pandang time aku kemas mase kawin ari tu...he..he...



KATA FIESYAH:
*SELAMAT HARI NURSE SEDUNIA terutama pada staf2 KPMC Kajang*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 12 Mei 2009

HARI NURSE SEDUNIA

Dicatat oleh FIESYAH di 9:11 PTG
t/hari td kat office, tv bk rancangan nona, katenye ari ni "HARI NURSE SEDUNIA"
ooooo....ye ke, aku pun mule lah tebayang time aku jd nurse dl sblm msk UKM ni...
aku ni jd nurse aid je kat hospital tu, mula2 ingat nak cari pengalaman & smbg bljr kat Nursing College (mase tu gak uplay keje gomen)...

pas setahun keje ctu dpt ar gomen (UKM), so bincang2 ngan hubby, die kate "pikir mase depan"...
bkn nurse ni x de mase dpn p korang tau kan kejenye mcm ne, pg, ptg, mlm...kdg2 time kite off di panggil utk cover...& mungkin mase tu jgk jodoh ku dah smpi...so bentilah kat ctu...

ctu tu kat mane...kin de yg dah tau bg org kajang...HOSPITAL KAJANG PLAZA MEDICAL CENTRE...seronok keje ctu, mcm2 perangai org, 1 cite yg x kan aku lupe...benda ni biaselah p aku kecewa sngt bile bkn kesalahanku dimarahi patient....tensionnnnnnnnnnn terus nangis...smpi skrg aku ingat g muke patient tu...naik menyampah lak tiap kali die dtg...aku lari je klu time tu aku cover kaunter....(teruk gak aku ni kan)

smpi je umah aku ingat sesuatu, abis almari aku selongkar, baju berselerak...tibe2 aku jmp tu...bj time jd nurse...ikutkan kene antar p yg ni terlepas pandang time aku kemas mase kawin ari tu...he..he...



KATA FIESYAH:
*SELAMAT HARI NURSE SEDUNIA terutama pada staf2 KPMC Kajang*