MW & APO

ari ni blk umah mama

pas basuh kain x tau nak wat pe, so ngadap pc leh...boringnye rase mlm ni, x sedap badan, malas je...huk!huk!....5 ari dah x update blog bkn x de cite bnyk cite p mls dah dtg x tau pe cite aku ni...kin keje kat opis bnyk sngt kut...emmmmmmmmm...ye lah tu...

ni aku nak cite kat korang, MAJALAH APO ni kesukaan hubby dr mule terbit kut he..he...aku x kan lupe tuk blkan setiap bln...mase mula2 kawin aku x tau hubby bc APO ni time tutttttttttttttttt... dlm bilik air... bile dgr org ketawa dlm bilik air...mau runtuh tangga aku berlari dr atas ke bwh....kadang tu mlm2 aku dah tido leh die gelak sorang2 bc APO ni, pe yg lucu sngt pun x tau...de gak aku bc p x delah lawak mane pun... sempat gak ar aku tny hubby pe yg lucu sngt...die suh aku bc p x leh gelak gak...die kate aku x de penghayatan...ye ke...lantaklah asl hubby happy...

ni plak bk kesukaan ku MINGGUAN WANITA...byk info yg best2 dlm majalah ni kadang tu sanggup ulang2 tuk bc...selain tu dr majalah MW ni gak aku belajar memasak...p rase hampeh gak...x pe usaha tu tangga kejayaan(huh! pujuk ati lah konon)...

p korang bc ar topik MW bln ni mcm kene je ngan aku UBAT UNTUK ORANG SUNYI...sunyi ke? sunyi yg ditinggalkan suami...x pe sabor....ok pd korang2 yg suke bc majalah ni jgn lepaskan peluang untuk membeli majalah dipasaran dan kedai2 berhampiran anda...he..he...



KATA FIESYAH:
*membaca boleh menyenangkan fikiran kite, melalui membaca dpt kite pelajari sesuatu yg tersirat @ tersurat yg ingin disampaikan wlw pun dgn bk yg berunsur lawak*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 20 Mei 2009

MW & APO

Dicatat oleh FIESYAH di 9:53 PTG
ari ni blk umah mama

pas basuh kain x tau nak wat pe, so ngadap pc leh...boringnye rase mlm ni, x sedap badan, malas je...huk!huk!....5 ari dah x update blog bkn x de cite bnyk cite p mls dah dtg x tau pe cite aku ni...kin keje kat opis bnyk sngt kut...emmmmmmmmm...ye lah tu...

ni aku nak cite kat korang, MAJALAH APO ni kesukaan hubby dr mule terbit kut he..he...aku x kan lupe tuk blkan setiap bln...mase mula2 kawin aku x tau hubby bc APO ni time tutttttttttttttttt... dlm bilik air... bile dgr org ketawa dlm bilik air...mau runtuh tangga aku berlari dr atas ke bwh....kadang tu mlm2 aku dah tido leh die gelak sorang2 bc APO ni, pe yg lucu sngt pun x tau...de gak aku bc p x delah lawak mane pun... sempat gak ar aku tny hubby pe yg lucu sngt...die suh aku bc p x leh gelak gak...die kate aku x de penghayatan...ye ke...lantaklah asl hubby happy...

ni plak bk kesukaan ku MINGGUAN WANITA...byk info yg best2 dlm majalah ni kadang tu sanggup ulang2 tuk bc...selain tu dr majalah MW ni gak aku belajar memasak...p rase hampeh gak...x pe usaha tu tangga kejayaan(huh! pujuk ati lah konon)...

p korang bc ar topik MW bln ni mcm kene je ngan aku UBAT UNTUK ORANG SUNYI...sunyi ke? sunyi yg ditinggalkan suami...x pe sabor....ok pd korang2 yg suke bc majalah ni jgn lepaskan peluang untuk membeli majalah dipasaran dan kedai2 berhampiran anda...he..he...



KATA FIESYAH:
*membaca boleh menyenangkan fikiran kite, melalui membaca dpt kite pelajari sesuatu yg tersirat @ tersurat yg ingin disampaikan wlw pun dgn bk yg berunsur lawak*