McFlurry...


benarnye ari ni x tau nak cite pe, p ni tngh boring tahap kronik...blk umah mama tibe2 lak astro wat hal x leh lah tngk cite MATAHARI tuk ari ni...
pe nak wat layan je blog ni...& teringat lak pas lunch td aku de snap gmbr McFlurry, so korang layan jelah ek...

Aku ni jenis org yg suke mkn aiskrim terutama perisa coklat...tu lah psl pipi tembam, dah bulat kematu..hubby pun x leh nak wat pe, die pun lyn je lah aku, p lame2 die pun mcm dah ketagih aiskrim jgk...he..he..

biasenye klu p McD benda ni lah yg aku ingat kat kepala, x mkn yg lain pun x pe asl de aiskrim ni...rasenye x lengkap hidupku tanpa McFlurry...(klu g McD lah...he..he..)








KATA FIESYAH:
*aku ni asyik mkn benda manis je, klu d cek darah mau de kencing manis kut...kui!kui!*harap2 chat hendaknye*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 11 Mei 2009

McFlurry...

Dicatat oleh FIESYAH di 6:56 PTG

benarnye ari ni x tau nak cite pe, p ni tngh boring tahap kronik...blk umah mama tibe2 lak astro wat hal x leh lah tngk cite MATAHARI tuk ari ni...
pe nak wat layan je blog ni...& teringat lak pas lunch td aku de snap gmbr McFlurry, so korang layan jelah ek...

Aku ni jenis org yg suke mkn aiskrim terutama perisa coklat...tu lah psl pipi tembam, dah bulat kematu..hubby pun x leh nak wat pe, die pun lyn je lah aku, p lame2 die pun mcm dah ketagih aiskrim jgk...he..he..

biasenye klu p McD benda ni lah yg aku ingat kat kepala, x mkn yg lain pun x pe asl de aiskrim ni...rasenye x lengkap hidupku tanpa McFlurry...(klu g McD lah...he..he..)








KATA FIESYAH:
*aku ni asyik mkn benda manis je, klu d cek darah mau de kencing manis kut...kui!kui!*harap2 chat hendaknye*